Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEST VIKTIGT?

Mest viktigt att man syns och hörs
om än det kostar på.
Man struntar i om någon störs,
man vill va´ tuff och rå.
Ni ser väl mina gaddar, va
och mina grymma jeans?
Bli rädda är ju vad ni ska
och ledsna att ni finns!
För vem vill leva svenssonliv
som lagom och normal?
Ett häftigt liv har klös och riv
med drag av animal!
Man borde joina snart nå´n grupp
och leva hårt som fan
och skjuta vilt med någon trupp
och skrämma halva stan!
En nolla, en som inte törs,
är den som ej ger hals,
för om man inte syns och hörs,
då finns man inte alls...




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2019-01-08 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP