Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVET TAR ALDRIG SLUT


FRÅN "LiDA" TILL "LiVA"

 Efter en lång jobbig resa av despotism

Fick hennes själ se frihets ljus

Ett litet papper lämnade hon efter sig

där stod på: 

Ur ditt svarta hjärta tog du upp på ytan det värsta av hatet

Din själ andadeds bara fientlighet

Aldrig hittade jag kärlek i ditt hjärta

kärlek har tappat bort vägen dit då den korsade med din agressiva omänskliga hatiska onda själ 

Du är orättvisans slav 

sånt är livet! 

Svarta stelnade hjärtan har aldrig Kunnat tända kärleks ljus.

Och mitt älskade  hjärta älskar tända livets ljus

Jag och du korsas inte ihop längre

Eftersom eländet strukit mig hård

Och sydd ihop mig med kvalen

Då kallade jag mig själv  för "LIDA"

Men

Nu ska jag kallas för "LiVA"

Döpt efter livets namn

Livet tar aldrig slut

Precis som ditt hat

Tar aldrig slut

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2019-01-12 09:51



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Hat förgiftar tillvaron.
Starkt att resa sig igen efter något dåligt.
2019-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en relation som inte var som den borde och att diktarjaget har kraft att förändra sill liv!
2019-01-13

  Öknens Ros VIP
Att hata äter upp en människa inifrån. Kärlek bygger upp en människa.
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP