Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förhoppning av ren kärlek


Tack

När kropp och själ vill fast gammalt liv förstör och massa tid blir förspilld. Tanken av att du inte skulle finnas i mitt liv är som en sol utan måne.
Kraften där i mellan oss är så stark att vi kan inte splittras utan att våra själar delas itu.
Jag vet att de är du! Du är den person som jag letat efter i alla dessa år. Kärleken, alla skratt, alla motgångar, ja allt som vi har att ge till varandra. Du är den mest fantastiska person jag någonsin mött!
T.e.x när vi ligger brevid varandra å ja lägger en värmande hand på din kind och du kysser mig på de sättet som bara du kan. Varma! och dina ögon lyser upp mörkret som den sol du bär. Tack för att du finns och tack för den tid vi haft och förhoppningsvis kommer att ha i många år till.




Fri vers (Fri form) av PaLmE
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-09 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PaLmE