Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå

en skymt av himlen
när molnen sakta gled isär
och för ett ögonblick kändes allting så enkelt




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-09 00:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De där ögonblicken som gör att man orkar.
2019-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP