Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

090119

minneskatastrofen
hang - ups
kollegium vägrar
barnets förlorade förflutna
drunknar i röda floden

© Bosse 9 januari 2019




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-09 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten