Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Horisonten i ögonvrån


En tundra lägger sig ner för att dö

 

En kropp utslagen,

 

höjer, sänker sig

andas med särade läppar

 

 

Där jord skiljer sig från sin himmel,

är evigheten utplånad

 

Endast ett, av jord är du kommen

av jord ska du åter vara

 

 

blott ett nu

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 291 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-09 09:40



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Starkt formulerat i sin mjukhet-
får mig att gå i mina minnens bibliotek

Jordnära
2019-03-18

  Lars Hedlin
Stark i ton och beröring
2019-01-15

  cilax VIP
en tundra, altså inte tundran utan just en eller EN tundra. En delikat nyans
2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund