Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Voyager I & II

Farorna fläktar i mörka rörelser
genom kroppen inunder mig;
driver i unkna dunster
antydda
genom levandets många transparenta kuber
av tid

men luftig,
i dagligheter,
intellektuella lekar
behöver jag inte engagera mig
i den undre världens strider
som evolutionens soldater
djupt i anatomins riddarsalar
vinner mig förutan
så att jag kan skapa och reflektera
och i tanken följa Voyager I & II
ut ur solsystemet




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-09 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP