Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lätt redigerad repris ifrån noll åtta


Saga a la Zlatan

Passa på bollen då jag är fri
Om du ger mig en bra pass kommer jag att bollinera
bollen rakt upp i krysset med full styrka
För med en välriktad spark kommer bollen då
att söka sig rätt upp i nätet
full med harmoni
Men så lever jag också i en fotbolls saga helt lycklig
Så häng med mig nu om ni vill vara med
när jag trollar med bollen till de här sköna tonerna
av publikens vilda tjut
För med publikens vilda skri blir allt till slut till
en symfoni
Och den är till eran ära, mina kära fans
För det är ju alla er som jag vill behaga
Så passa på bollen då jag är fri...

Låt saga a la Zlatan aldrig få sitt slut
Inte än i alla fall

Ken Cassel
22/5-08. 9/1-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-09 10:41



Bookmark and Share


  Concordia

Jag älskar Zlatan och nu tror jag, fan ta mig, att jag nästan älskar dig som skrivit så slagkraftigt om min idol.

Din titel är helt suverän.

Älskar ordet "bollinera". Idag marinerar vi nästan för mycket så att bollinera blir ett välkommet avbrott från navelskåderiet.

Skulle vara kul om du kunde dikta nåt om Granen, vår nationalhjälte.

Lite synd att Zlatan hamnade i reklamträsket men jag förstår killen. Det var hög tid för honom att testa något nytt. Vi måste alla prova oss fram. Vem vet, han kanske blir världens kaxigaste AD eller copy writer.

Anyway, älskar Zlatan,
älskar fotboll,
och kanske,
vem vet, dig ;-)


2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel