Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sylvasst regn

I glasriket dröjer skörheten
oskyddad
När plötsligt toner av
absolut gehör kastar sina spjut
från olika håll, tvärs
igenom rummet
Genomborrar takkronans
prismor, som faller likt ett
sylvasst regn,
från tak till golv







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-09 11:01



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Händelserik sekvens, författat med en stil som ger bilder.
2019-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Så står man och ser på skärvorna och inser att det som var är förlorat!
2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP