Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nu är dagen du längtat så efter, äntligen här.


Grattis älskade lillasyster.

Nu är det din tur att äga ditt eget liv, inte nån ”pappa” som ändå bara är ett svin. Vänd dig om och stirra han i öga, sen kan du mentalt skratta å döda.
Du är numera fri från allt som har med papper att göra, lova mig bara att va försiktig så jag slipper dig förhöra ;)

Du är under mina vingar där ingen kommer åt dig hur mycket dom än svingar. Använd din kunskap o erfarenhet i alla lägen så att du alltid kan gå med ryggen rak o flaggan i topp o säga; jag vann.
Du har redan vunnit så skratta o njut, för nu får det äntligen ett slut.

Låt aldrig någon dra ner dig, du är så jävla bra och ja hoppas du kan se det själv en vacker dag.
Jag känner ingen som fått vara med om så mycket skit o ondska som du.
Jag kommer lära dig allt jag kan, blicka tillbaka och äg din egen historia, jag finns alltid bredvid dig.
På samma sätt som när vi var små, kommer jag ta hand om dig.
Var aldrig orolig för att jag ska försvinna, jag ska ingenstans.

Din önskan denna dag kan jag tyvärr inte göra något åt men jag vet att han skålar med dig högt upp i det blå!

Du är en otrolig människa som har så mycket att ge, kicka nu världen o le.

Jag vill tacka dig för allt ditt stöd och all din kärlek som jag fått, du skulle bara veta hur mycket det betyder för mig.
Det kan jag inte förklara med ord eller text, därför får du äran att alltid vara med mig ;) skämt o sido,

Ett stort jävla grattis älskade Jennifer, jag älskar dig mer än ord kan förklara.
Sträck på dig och fortsätt med det du gör, för du kommer ta dig så jävla långt.
Du är världens bästa syster.

S.Turesson




Fri vers (Spoken word/Slam) av S.Turesson
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-09 11:40



Bookmark and Share


    Lolita95
åh så fint, jag blir tårögd :')

2019-01-22
  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson