Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Någonting som är…

 

Jag är,

En dum barn
En dum unge
En dum man

Se på mina dumheter med ingen mask

Åter igen till min egen värld… ensamheten
Åter igen till ingen värld än åldrande
Åter till ingen alls än mig själv

Åter till suset som mitt hem

Bjuder på en hel värld sorg
Bjuder på en hel galax tystnad
Bjuder på Guds ensamhet

Orkar du med?

Som en fågel oskuld var mina dumheter
Som vattnet renbara var mina dumheter
Som kristaller sköna var mina dumheter

En ren dum Naji är jag!

Men!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Människannnnnnnn!

Den ONDA Människan, religionen

Har stulet mitt liv av mig
Har stulet mina drömmar av mig
Har stulet min värdighet av mig

För att din religion, gud tillåter det

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2019-01-09 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP