Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Håller fast vid…

 

Där ingen fest hålls
Byggde jag mitt liv

Där ingen sällskap hålls
Skapade jag min existens

Där inga skratt och skoj hålls
Ligger min säng krympt i hörnan

Där inget jag, mitt jag, mitt ego talas
Hängde jag mitt ansikte som en symbol

Där alla själar sitter… sörjer och gråter
Har jag offrat mitt liv

Där i mörkret när ett barn blev våldtagen
Blev jag också på riktig våldtagen av min farbror Noah

Där drömmarna föll andfådda
Föll mardrömmarna på min sömn som ett berg

Där dör man ensam av ensamheten
Har Sverige visat sig som världsledande

Där kvinnorna i Rinkeby misshandlas, förnedrats och kränks
Kräver jag stop för sharialagen!

Där i demokratis namn halshuggs min röst
Styr de långskäggiga demokratin från mellanöstern

En sann saga berättar Naji för svenskarna
Tjugo år av ensamhet och utanförskap och ett miserabel liv
Utanförskap och kränkande Asyl gav mig NI Svenskar

Ni borde skämmas!
Ni borde aldrig prata mer om de mänskliga rättigheterna!
Ni , västvärlden, demokratin är den islamiskstad mest trogna

99,99% av flyktingarna är IS trogna

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-01-09 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP