Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förloraren i livets spel

Efter att ha stort förlorat i livets match

ägnar han sig nu åt att hitta syndabockar;

för själv har han inget ansvar för allt som hänt

Den som han spyr sin mesta galla över är "Löfvén"

Och hans aktuella budskap är att det bästa för landet är

att vi får en diktator; en snäll diktator !

Men jag tror inte han menar Gud eller Jesus !




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-09 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP