Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När benen inte bär

Ibland när jag vaknar
känns det som jag har glömt bort hur man står,
tänker och undrar
varför denna känslan
fortfarande är kvar från igår

Jag står i duschen
kroppen skakar
hjärtat slår,
får sätta mig på golvet
för att inte falla ihop i en hög

och även om jag påminner mig själv om
att jag inte är ensam
om att känna mig ensam
ibland,
är det precis som om benen inte bär

varför är det så fruktansvärt jobbigt att vara kär?




Fri vers av Glitz
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-09 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glitz
Glitz