Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en promenad genom sommaren

Solstrålarna som värmer min kropp gör den alldeles
sjöblöt av svett
För man kan till och med se mina styva bröstvårtor nu
genom den vita och våta t-shirten som två små blommor
Men det gör ingenting för jag fortsätter bara att gå
medan jag kisar lite lätt mot solen då och då
och njuter av sommaren
Bara njuter av livets allt
Helt spontant råkar jag att slicka mig själv på armen
och märker då att just nu smakar den mycket salt
Så när solen steker på allt för mycket ställer jag mig
bara i skuggan under ett träd en liten stund
och tar det lite kallt

I solen är det hett
Vilken tur då att jag har på mig min färggranna keps...

Ken Cassel
9/1-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-09 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel