Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hemkomsten klokuggla



Helt sanslöst
Visste inte man kan bli
Glädjeberusad
Gick snedsteg sjöng en lovsång
Till vädergudarnas ära
Sol och himmelsblå gardiner
Vid hemkomsten
Alla spinnare lämnade håriga spår
Men älskar varje
Kärleksförklaring

Tänk ändå mirakel finns
Hoppet att även sol finns där du är

Älskade klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2019-01-09 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP