Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svartvattnet...


Midvinter
Svartvattnet nyis
humus gäddsax
frostskav frökapsel
Gråkråka
blåhjon solsten
utäga dungtät riskoja
kallkälla mossrand sjörök
vilse förtida röse
kvarnväg spångkliv
vrestall
botbrydd
solkrökt
bäckbrytet
vadställe
strömstare

Morgonens bryne
skärper vintervisans ton
täljer sin kontur...




Fri vers av Domenico VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-01-09 14:31



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Gillas, en promenad i vinterland: känslan - ljuden - dofterna, den skarpa eggen som finns där, men också en vila.
2021-01-01

    ej medlem längre
Så snyggt!!

2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP