Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyndar på

 

 

balans på bergskam

västsol sätter moln i brand

dag går mot skymning

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-09 16:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina dikter vittnar ofta om en stark förmåga att få ut det som naturen har att bjuda oss på. Även denna
2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg