Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


alc är åxå en drog, en är för mycket och tusen aldrig nog. 2år drogfri nu dock, blessed <3


När Skammen Är Begravd

har varit en av dom som behövde kaffe
innan min fyllecells-övernattning
vinglande jävligt väck fått spö av vakter
och hoppats att grisarna ska dö av slakten

regna it ett dugg nej det va spö i backen
många bärs någon nubbe på förfesten
lova dagen efter aldrig mer dricka som ett as
men det löftet glömdes bort när skammen var begravd




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 385 gånger
Publicerad 2019-01-09 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl