Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vintage


ögon som glittrar

Hon har
ögon som glittrar
och ett leende
som vinner
vänner
en ganska bra
start
tycker jag

the apache kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-09 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP