Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Längtan

Vad gör man när längtan blir för stor
Det är mycket svårare än man någonsin tror
Timmarna många och långa
När kärlek i hjärtat bor

Tillsammans får vi stå ut med det
Göra det bästa av vårt liv
Inget kan stoppa oss när känslan blir het
Vi tar igen timmarna när vi ses
För kärleken bara växer
och framtiden är ljus det vi vet




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-09 17:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Varmt och kärleksfullt. Härligt när kärleken växer.
2019-01-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktatom den sanna kärlekens väsen!
2019-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om den stora och sanna kärleken!
2019-01-09

  ULJO
Så underbart att se att det finns sådan kärlek
2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP