Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-12-12 kl 23:29


minnesbanken - ett väsen



en livsnjutare
som tar en paus på finaste kudden
En tänkare som hoppas tvåfotingen ska förstå
Svår att överlista
Läser dina ord om och om igen
mitt finger väcker orden till liv
följer varje rad
min fingerblomma rör vid din själ

"De ser oss säkert som vi ser dem"
Ditt svar så mycket du

*

Kommentar minnesbanken - ett väsen

Kungskobran " Fint skrivet och den underbara
bilden som utstrålar harmoni och trygghet men
vaksamhet, det är ju en katt"
2017-12-13




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2019-01-09 19:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så trött på idisslarna
2023-09-19

  morgonstjärna VIP
hm en av dem från de tre husen
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP