Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till varje pris

 

Till varje pris vill jag leva.
Till varje pris vill jag dö.
Jag har inget värdigt liv.
Jag har så mycket att ge andra.
Jag får så lite utav andra.
Jag tar inte emot utav andra.
Det är som att inte finnas till.
Jag har varit på den här
psyktrippen i 40 år nu.
Nästan hela mitt liv är
en tragedi och ett fiasko.
Jag har inget värdigt liv.
Till varje pris vill jag dö.
Till varje pris vill jag leva.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-09 20:26



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket stark text, kan känna igen mig stundtals.
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP