Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär lek

Skälvande lust

duschar mina celler

när din tungspets

leker tafatt

på min hud

 




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-09 20:58



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om ...
2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP