Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto på min katt lillebror


Ännu en dag till ända

så är kvällen här

natten väntar på att jag ska

släcka lampan

katten springer runt mina ben

så gör han varje kväll

när han tycker det är läggdags

i dag har jag fått känna

att jag ine är värd så mycket

vissa människor får bete sig

precis som dom vill

det känns skönt

att jag har flera på min sida

som förstår och ser hur det egentligen är

nu ska jag och lillebror

krypa till sängs

i morgon är en annan dag

då ska jag träffa mina fyrfota vänner

Alba och Ida

det känns underbart att få göra

efter utskällningen jag fick nu på kvällen

vissa människor tror dom kan och vet allt

till sist kommer deras rätta sida fram

god natt och sov gott

 

anits 9 januari 2019

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-09 22:22



Bookmark and Share


  Niliboy
Roligt att läsa dig!
2019-01-13

  Eva Helene VIP
Så gott att veta att du har den fina kissekatten när det finns människor som betett sig illa mot dig.
2019-01-12

  aol
Kan bara hålla med fick själv känna på hat från en som ville kalla mej sin bror,
2019-01-11

    Birgersdotter VIP
Strunta i dem som stjäl din energi!!! Välj de som tillför glädje.
2019-01-10

  ULJO
Njut av dinavfyrfota vänner och strunta i ondsintheten runt dig
2019-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag har faktiskt svårt att tänka mig att du skulle kunna göra rätt för en utskällning. Ärligt talat.
2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP