Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du

Du är soluppgången
i mitt nattsvarta hjärta

Du är norrskenet
i min snöfrostiga själ

Du är regnbågen
i mitt molntunga sinne

Och du är reflexionen
i min dammiga spegelbild




Fri vers av Poems by Sara
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-09 23:13



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så känslosamt och vackert.
2019-01-12

  Per Rydberg
Skör, känslosam, svart men vacker. Och njutbar att läsa!

2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Poems by Sara
Poems by Sara