Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flaskan.

Likt en tomflaska slängd på stranden,
Väntandes och liggandes i sanden,
På att bli upphittad och fylld av kärlek,
Den känslan kan göra vem som helst vek.




Fri vers av Skaulu VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-09 23:15



Bookmark and Share


  Birk Andersson
svaren finns i flaskan
men anden
är ond
2019-01-10

    ej medlem längre
Du skriver med ett rikt bildspråk och kanske flaskan kan översättas med människan?
Då blir texten ännu mer kraftfull. Men är det att vara övertydlig?? Gillar de känslor som Du ger liv åt.
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Skaulu
Skaulu VIP