Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråden


Den tidlösa närvaron
av hennes
djupa andetag
gör att ensamheten
lämnar mig
Jag lever två liv:
har fördubblat
mina sinnen
vilket hon
påminner mig
ständigt om
med sin fysiska
trolldom




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-10 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP