Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morfar


morfar hoppar
hela vägen hem
på tallegren




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-10 12:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Men vart far mor, eller vart for mor? Far mor eller for mor bara?
2019-01-16

  Annie b'larsson VIP
Morfar i sköna fåtöljen på julkvällen: "Ekorrn satt i granen, stötte han sitt lilla ben och den långa ludna svaaaansen…"
2019-01-12

  Gunwale VIP
när barnbarnet lagts
hoppar han på tallegren
hela vägen hem
2019-01-12

  Annie b'larsson VIP
det måste va en fågelmorfar - och han är glad. nallat för mycket av nån typ av svamp som man blir glad av..
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP