Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje

 

Han var inlagd

och sjuk på nyårsnatten

tvåtusenarton

 

Fick bubblande Pommac

från en serveringsvagn




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-10 12:49



Bookmark and Share


  Fulbergarn
en fin gest

Pommac har hängt med sen jag var en parvel och den fyller ännu mitt glas då och då!


2019-02-05

  aol
Kände en tår strama över hjärtat, kram,
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP