Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

litet sjuk humor - på sängkanten


sjuksyster lägger sin hand på patientens diafragma
patienten undrar konfunderad ----"är det healing ?"
tystnaden drooog ut på tiden tills ---"jag räknar andetagen"
patienten som var av den nyfikna sorten frågar

" har hört det finns
manlig och kvinnlig andning, stämmer det ?"

"ja det är riktigt, men det viktiga är ATT ni andas !"




Övriga genrer (Kåseri) av morgonstjärna VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-10 20:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
;)
2023-03-11

  morgonstjärna VIP
den är lika rolig varje gång, ser sköterskans min framför mig
2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP