Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ömsad


Det var så länge sedan jag var mig själv att jag har
blivit någon annan, och det är,
måste jag erkänna, mycket, mycket lättare.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-10 14:29



Bookmark and Share


  Respons VIP
En lycklig transformation?
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP