Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fria

De fria
marknadskrafterna skiter i de fattiga
den bostadslöse göre sig icke besvär
Världen
hör till de besuttnas skara
med valfrihet begränsad blott till dem

Hur skulle det annars kunna te sig
hur skulle ett samhälle se ut
om alla finge vara med och dela på kakan
Åh nej
Åh hu och ve
tvi vale
ett sådant samhälle vill vi inte se




Övriga genrer (Satir) av Ingmar Hård VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-10 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP