Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern och Soppan!

Mörkret kommer så fort.
Redan klockan tre är de så skumt.

Den snö som finns gör det lite ljusare på dagarna.
Blev en lång promenad idag för mig.

När jag kom hem doftade det ärtsoppa i trapphuset.
Torsdag, jag blev så sugen.

När jag kommer in får jag en överraskning.
Min kamrat, min man håller på att koka ärtsoppa.

Han skär fläsk och gul lök som ska ner i kastrullen.
Jag fixar pannkaka säger jag.

Bra samarbete säger han!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-10 15:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En riktig kärleksmåltid!
2019-01-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hurra till er båda
så bra går det
när båda två
får vara med
och råda!

2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP