Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsoerfarenheter.

jag vill vara som merlin.
magiker,
kunna trolla bort
och fram.

bak och fram.
slippa obekväma situationer
som ingen vill vara i.

ut och in.
jag vill inte ha ett trollspö,
jag vill vara diskret.
trolla utan att någon ser.

upp och ner.
göra alla till grodor
och henne till en häst,
som jag kan göra hamburgare av.

lurendrejeri.
som jag sen ska sälja på mcdonalds,
där jag kommer att jobba heltid
för en lön som jag hatar.

underbart.
ännu en gång
vill jag vara som alla andra
utan skratt bakom min rygg.




Fri vers av Kathleen
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-06-19 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kathleen