Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORA LILLA MÄNNISKA

 

Lilla människa

vad du är stor


när du

vänder på slantar

du knappast har


men ändå

ger av det lilla 

till behövande


ger medkänsla

till de sorgsna

ett brev med tröst 


trevligt samtal

med de ensamma

vid en fikastund


en ömsint kärlek

till älskade barn

dina och andras


lilla människa

vad du är stor




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-10 17:44



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Varm och berörande text!
2019-01-14

  Lottie Ålhed VIP
Stora lilla människa Bra formulering Fint!
2019-01-14

  DavidM VIP
Stark hymn till medkänslan och samarbetena.
2019-01-11

    ej medlem längre
Vilken underbar hyllning! <3
2019-01-10

  Solstrale VIP
Ja verkligen bra!
2019-01-10

  Feliaxel VIP
Berörande rader
2019-01-10

  ULJO
Berörande skrivet
2019-01-10

  Onomatoprofet VIP
en fin gest!
2019-01-10

  Poeten Salvador VIP
Mycket pengar kan betyda gnidighet
2019-01-10

  Öknens Ros VIP
Det är de små gesterna som är de största.
2019-01-10

  SatansSon VIP
ja, se min senaste dikt. den vinna dikten handlar om bör bli miss unversum.
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP