Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sotat glas

Det var en gång
ett fönster till ett liv
som sotades i en brand
han hade inget ansvar
den hade tänts av annan hand
Men att den ännu låts förmörka
världen som han ser
att sotet det fick stanna
kan ej annan skyllas mer.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-10 18:05



Bookmark and Share


    Bo Malte
fint...
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP