Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isdimma

Du ger mig ett namn på ett oskrivet språk
sätter handen mot eldens yta
naglar, lås, djurkroppar
och tiden, lager av pärlemor
runt allt som skaver och bränt
och rakbladsstängsel
och motorvägen genom natten
ormvråken med huvudet under vingen
viltstängslen vindlande oändligt;
du önskar dig decennier
som sjunger om att du levat
tecknar i lera, ristar i granit
ditt namn eller din ofunna dotters




Fri vers av Grävling
Läst 133 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-10 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling