Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvetydigt eller ej - det handlar trots allt bara om det som rör dig och mig ... - texten tillkom och publicerades här i januari 2013! Flertydigheten får mig dock att känna att den saknar bäst före datum ...


Svar på tal ...

... kan vara av
såväl
för-stående
som av
bestående
inträngande natur ...

... om det är vad du önskar
och du i så fall har tur ...

Till dig som 
tilltalar mig
så som du 
så ofta nu ändå gör ...

... är mitt svar
en stående stenhård kommentar
vilken i det närmaste är självgående
och som förmår penetrera 
ditt allra mest effektiva försvar ...

... när helst du så vill ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-10 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP