Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervaka

När du inte längre kan tyda tecknen
inte se något innanför orden
se deras skrovliga ytor, mossbelupna ansikten
vittna om en avsikt
glömd till och med av dem
som ristar solen i sjöns stumma spegling
veckar vattnet som ett sidentyg,
och vågorna som omsorgsfullt klipper
snöstjärnor ur det vita




Fri vers av Grävling
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-10 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling