Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade mamma grattis från din dotter

I morgon ska vi träffas och äta middag
tillsammans med andra trevliga människor
idag fyller du år och jag har köpt dig blommor
min uppskattning till dig är oändligt stor
du är och har varit en fantastisk person
ställt upp visat stöd brytt dig om mig
och alla mina syskon som berikat dig
din osjälviskhet har inga gränser
hemmet har alltid haft en öppen dörr
du älskar bjuda andra in och servera dem
nu ska jag servera dig och visa min glädje
över att du finns i mitt liv och strö ord
av uppmuntran till ditt öra och sjunga
sången vi gratulerar på din födelsedag
även happy birthday finns med på listan
vi längtar alla att få umgås prata och skratta
glädjen är alltid närvarande i vår gemenskap
pappa är inte sen med att låta sig höras ;)
mamma i morgon blir du min hedersgäst
välkommen till min öppna dörr
du har sått kärleksfrön i mitt hjärta
de blommar som blommorna
som står och väntar på att tas om
hand av din öppna varma famn






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-10 23:12



Bookmark and Share


  limerick
Vacker dikt från en älskad dotter till en älskad moder.
2019-01-11

  aol
Blev så rörd så vackert skrivet till mor kändes så rakt från hjärtat,
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP