Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppet brev till de som bestämmer över våra huvuden

Hur mycket mer ska ni förstöra mitt fosterland
hur länge till ska eländet som pågår få fortsätta
ni bär absolut inte vackra tankar för om ni gjorde
så skulle spåren efter er inte innehålla så mycket otäckt
ni är inte snälla ni är faktiskt elaka kalla och hårda
ni behandlar människor som avfall på en sophög
ni bryr er inte ett dugg om att en del får svälta
ligga på en parkbänk frysa och lämnas vind för våg
ni har försvårat livet för pensionärer sjuka
handikappade barn ungdomar och folk i övrigt
ni verkar älska att trampa ner och krossa deras liv
ni har bara gjort försämringar i det svenska samhället
men tvingar oss betala ut enorma summor pengar
för varje dag som passerar händer negativa saker
att ni får regera är för mig en stor gåta och jag
kan inte förstå hur folk kan rösta på er
resultatet efter era handlingar är så hemska
det bevisar på att ni inte är ledd av godhet
ni är infekterade av ondskan och den har
tagit kontroll om era hjärnor och hjärtan
det är helt uppenbart för annars så skulle
landet blomstra av glädje livslust framtidstro
ni har gjort så att allt håller på att vissna ner
ni har gjort så att "kriget" har kommit till Sverige
är ni nöjd nu då ni ser era resultat
jag vill varken se eller höra er
packa era väskor och försvinn






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-11 00:16



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
Sverigeovänner använder vissa ord. Ett för Sverigeovänner utmärkande ord är: "utmaning".

Ni kommer säkert på flera ord. De är typiska och lätta att känna igen.

Lite som röd flugsvamp.
2019-01-11

  aol
Kan bara hålla med en ond politik som slår mest mot den ensamme svage,ja vart fan är vi på väg,
2019-01-11

  Herr Spenat
don quijote
fäktades med vindkvarnar
här syns likheter
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP