Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cybervärldar



Dessa kvinnor
vilka ägnar sina intressen
åt att surfa på vågorna
i en parallell verklighet
Fysiska lösningar
blir kontraster
till nätets överlägsna
attacker mot folksjälen
med dess underverk




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-11 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP