Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

00:43

Klockan närmar sig kvart
i ett och jag är
helt totalt obotlig
i min sömnlöshet.

Egentligen inte
för att jag inte
vill sova nej det gör
knappast något alls.

Jag trivs bra med mina
funderingar och
tankar det är gott för
mig för det mesta

att få härda genom
tankarnas rentav
obönhörliga dån
sköljas med strömmen




Bunden vers av Herr Spenat
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-11 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Spenat
Herr Spenat