Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Guds lamm

vad en skulle veta
om en bara såg
bortom telefonen
där är världen stor

där finns de som lider
där är fullt av gråt
där finns hela tiden
något som gör ont

ulven lös bland fåren
lammen är så små
unga och de gamla
de som först går åt

slakten blir utdragen
kvädesljud och skrik
rop från barn till fäder
som flyr från sitt liv




Bunden vers av Herr Spenat
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-11 01:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bibeln talar om både får och getter.

Men vem är Guds Lamm - egentligen?
2019-01-11

  krut
Stackars ulv målas upp som vreden själv när bara människan skär upp dessa stackare utan försvarlig orsak
2019-01-11

  Nanna X
Aj aj stackars lammen
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Herr Spenat
Herr Spenat