Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN dikt är

empatisk förmåga




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-11 02:10



Bookmark and Share


    Mim
Sant! Så sant! (Säger hon, och röker på sin pipa, i fantasin)!
2019-01-12

  KattenKin VIP
Jo men absolut, det kan det vara!
Iaf delvis va? Svåra, men intressanta
spörsmål du kommer med. :)
2019-01-11

  Poeten Salvador VIP
Empatisk förmåga? Jag förstår inte
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP