Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tacksamhet


Hjälp!


Nu börjar det
dra ihop sig

sextioårsdagen närmar sig
med stora kliv

nyss var jag en liten en
med taniga ben

den som var 60 då
var gammal och grå

som en mormor

fast min fick gå
redan vid 30

då tbc:n härjade

kanske ska jag säga
Tack
istället för Hjälp

jag går ju faktiskt
fortfarande här

på mina taniga ben




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-11 07:56



Bookmark and Share


  Engel
Jag har ett par taniga ben, jag också. Skönt att det finns en väg genom ödemarken.
2019-05-07

  Ezmeralda VIP
Ja det var annat förr.
Grattis till dig på din sextioårsdag, där du går med dina taniga ben, kram!
2019-01-12

  Cikoria Blå VIP
Tiden det är något konstigt med den...
I november fyller den här tanten 70.
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP