Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flamma mina blad



Flamma mina blad

från läsbarhetens träd

ner på livet vi

bedriver sinnena som

skriver lev ut, ta in

tankars plockepinn



fast orken ibland

kroknar torkan

för en boknarr

utan att egentligen

nån gång stanna

låta hjärtat banna

känslor som går bort sig.




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-11 09:40



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
"Flamma mina blad från läsbarhetens träd". Wow! Och "tankars plockepinn". Oj!
2019-11-22
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP