Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


till kontors

 

 

 

utrymme

 

vilrum över heltäckande

mattor som fyller

grått och vitt

 

och du talar ryska

i din livsväg

alldeles nära uppkopplingen

 

är tiden nu och sedan

utan minnen

nedsjunkna i Ikeas Ektorp

 

dörrar öppnas

 




Fri vers (Fri form) av in effigie VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-11 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP