Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli äldre

att bli äldre innebär
att tiden börjar gå snabbare
att små saker upphör att vara stora
att man får dras med allt fler krämpor och sjukdomar

att man kanske uppnår en slags frid
och närmar sig ett tillstånd där man hittat sig själv
att man lärt sig att ta vara på små stunder
och satsa på saker som betyder nånting på riktigt
och slutat jaga runt efter nånting man aldrig kommer att uppnå




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-26 12:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Surdikt

De gamlas tid är förbi
barnen står inte bi.
Dom har inte tid
med lugn och frid
Allt för att konsumera
mera mera mera.
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP